Adatvédelem

Adattörlési útmutató

Bejelentkezés után nyisd meg a Profil beállításait, majd a fióktörlés résznél indítsd el a törlést. A bekötött foglalási platformokat és a Google-belépést külön is leválaszthatod; ezzel a NaptárAI-ban tárolt hozzáférési adat törlődik.

YouTube-csatorna leválasztása és a Google-hozzáférés visszavonása

A Google-belépést a NaptárAI-ban, a fiókbeállításokban távolíthatod el. Ezzel a nálunk tárolt Google OAuth hozzáférési és frissítő tokent töröljük, a kapcsolat megszűnik, és a NaptárAI nem tud ezzel a Google-fiókkal beléptetni. Ha ez volt az adott Google-fiókhoz tartozó utolsó kapcsolat a munkaterületen, a NaptárAI a Google visszavonási végpontján az engedélyt magánál a Google-nél is visszavonja. Ugyanígy töröljük a tokeneket akkor is, ha az engedély magától megszűnik vagy véglegesen érvénytelenné válik.

A NaptárAI Google-adatokhoz való hozzáférését a Google-fiók engedélykezelő oldalán is visszavonhatod. A Google-oldali visszavonás azonnal megszünteti a NaptárAI további hozzáférését. Ha a NaptárAI-ban tárolt kapcsolati adatokat is azonnal törölni szeretnéd, távolítsd el a YouTube-csatornát a NaptárAI-ban, vagy írj a [email protected] címre a regisztrált e-mail-címedről.

A visszavont vagy megszűnt YouTube-kapcsolathoz tartozó OAuth-tokeneket és a YouTube API-ból származó adatokat indokolatlan késedelem nélkül, de legkésőbb a visszavonástól számított 7 napon belül töröljük az aktív rendszereinkből. A csatlakoztatva maradó YouTube-csatornáknál a YouTube API-ból származó profiladatokat (a csatorna neve és profilképe) 7 naponta újra lekérjük a YouTube-ról; ha a frissítés az engedély megszűnése miatt tartósan nem sikerül, ezeket az adatokat legkésőbb 25 nap után automatikusan töröljük. A titkosított biztonsági mentésekből ezek az adatok a rendes, legfeljebb 30 napos mentési ciklus végén tűnnek el, és nem állítjuk vissza őket aktív használatba. A YouTube-on már közzétett videók nem törlődnek automatikusan: azokat közvetlenül a YouTube-on törölheted.

Ha nem tudsz belépni, írj a [email protected] címre a regisztrált e-mail-címedről. Az azonosításhoz további adatot kérhetünk. A kérelmet főszabály szerint egy hónapon belül teljesítjük.

A törlés nem terjed ki azokra az adatokra, amelyeket jogi kötelezettség vagy jogi igények védelme miatt tovább kell őriznünk, illetve a közösségi platformon már közzétett tartalomra. Utóbbit az adott platformon kell törölni.